План за живот во Македонија

Програмата на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија и коалицијата за Парламентарните избори 2016 година

#ПланЗаЖивот

Гарантираме повисоки плати

За да живееме подобро.

Ќе ги поддржиме домашните фирми

Испланиравме 140 милиони евра за нови работни места.

Парите ќе ги насочиме кај граѓаните

Прво ќе ги помогнеме сиромашните.

Институциите ќе работат во служба на граѓаните

Зашто секој човек е важен.

Ќе има контрола над власта и правда за сите

Заради правичност и еднаквост.

Добивај известувања по мејл

Се зачленивте успешно!

Акција за живот во Македонија!